30-11-13

(3.168) zaterdag * 30 november 2013.

 

[ Mobiel ]

LunaScape MOBIEL v5.0.2 / v2.1.6

Grootte: +-3.4MB, platform: iOS 5.0, freeware

Grootte: +- 1.9MB, platform: Android 2.1+, freeware

@ zaterdag * 30 november 2013

Lunascape is een browser die duidelijk het motto "als je ze niet kan verslaan, sluit je er dan bij aan" hoog in de vaandel draagt. Dat blijkt goed uit de manier waarop de browser ondersteuning biedt aan de 3 belangrijkste browser-engines van dit moment: Trident (MS IE), Gecko (Firefox) en Webkit (Google Chrome).

Die ondersteuning gaat wel echt ver bij deze browser, want met 1 muisklik kan je wisselen naar 1 van deze drie 'motoren'. Heel handig wanneer je op een website terechtkomt die speciaal gemaakt is voor betere weergave (of alleen maar te bekijken is) in 1 van deze genoemde browsers. Ook webmasters/website-bouwers kunnen met Lunascape sneller zien hoe hun website er zal uitzien onder MS IE, Firefox of Google Chrome wat altijd leuk meegenomen is.

Verder biedt deze browser nog een RSS-lezer, kan het uitgebreid worden met plug-ins, kan je skins gebruiken om het uiterlijk wat te verfraaien en kan het ook wachtwoorden van websites bewaren zodat je deze niet steeds hoeft in te typen.

De makers beweren dat LunaScape, nog beter dan zijn drie grootste concurrenten, werkt met/onder Java-ondersteunende websites.

 

http://www.lunascape.tv/

 

Vandaag bij SoftJunkie.org:

- download vd dag / Mobiel: LunaScape MOBIEL v5.0.2 / v2.1.6

http://www.softjunkie.org/artikel.php?artikel_id=4616

09:23 Gepost door Peter, Softjunkie.org | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.